Inspiration

Jeg elsker at læse om bagning :) Jo mere jo bedre, så derfor har jeg lavet en lille oversigt over de bøger jeg holder aller mest af, og som jeg altid finder tilbage til - fordi de inspirerer mig rigtig meget.


Ynglingsbagebøgerne

  • Et ordentligt brød af Camilla Plum - ingen bagebog når denne. Den er simpelt fantastisk og utrolig god, hvis du gerne vil lære mere om mel, kerner, frø og selve bageprocessen. Og så har den bare de ultimative opskrifter. Men sjovt nok er det faktasiderne, jeg læser igen og igen og igen
  • Hjemmebagt af Hanne Risgaard - brød bagt med korn og mel fra Skærtoft Mølle, min nyeste bagebog, som jeg har ønsket mig længe, og som jeg ved at jeg får uendelig meget glæde af
  • Meyers Bageri af Claus Meyer - dejlige faktasider og gode opskrifter på brød og superpizzadej
  • Det gode brød af Dan Lepard - opskrifter fra hele europa. Gode opskrifter, smukke billeder, meget inspirerende
  • Byens bedste brød (og kager) af Rikke Gryberg - virkelige fine børdopskrifter, også andre end dem man finder i alle de andre bagebøger, og så er den ret let at gå til. Bogen har et syndigt kageafsnit også, men jeg har ikke prøvet nogle af dem
  • Alverdens brød og bagning af Christine Ingram og Jennie Shapter - Fine faktasider om brød og grej og opskrifter fra hele verden. Opskrifter er utroligt detaljerede og nemme at gå til. Der er mange sjove brød og tips
  • Brød af Wenche Frølich - fin lille bog med mange gode opskrifter, også nogle meget spændende madbrød
  • Bread af Eric Treuille og Ursula Ferrigno - på engelsk med superinspirerende opskrifter - bla. meget syndige madbrød med flere slags ost, skinke, bacon og friske krydderurter


Ingen kommentarer:

Send en kommentar